Začnite tukaj
Povezave na zunanje ponudnike
Osnovni moduli
Napredni moduli
Dodatni moduli
Administracija

Uporabniške skupine

Lokacija

Nastavitev uporabniških skupin se nahaja v administraciji.

Izdelava nove skupine

Za dodajanje nove skupine kliknite na gumb "add role". Poimenujte in opišite novo skupino, ter jo dodajte za nadaljnjo urejanje.

Dodajanje uporabnikov v skupino

Za dodajanje uporabnikov v skupino, kliknite na gumb "add users" in jih izberite iz seznama.

Nastavitev dovoljenj skupine

Za nastavitev dovoljenj skupine uporabite orodno okno, ki se nahaja na desni strani modula. V njem lahko definirate katere module uporabniki vidijo, s katerimi lahko upravljajo, zaklenete dostope do določenih funkcij in nastavite obsege dovoljenj za določene module.

Nastavitev obsega dovoljenja določenih modulov

Nastavitev obsega dovoljenja je orodje s katerim lahko natančno določite seznam stvari, do katerih uporabnik lahko dostopa v modulu. To naredite s pomočjo naprednih filtrov.

Za urejanje obsega dovoljenja kliknite na gumb "set scope for task", ob modulu, ki ga želite urediti. V tem primeru si bomo ogledali nastavitev obsega za modul naloge. Nastavili bomo obseg dovoljenja, ki bo uporabnikom omejil dostop do nalog, ki jih ni ustvaril in nalog, ki mu niso dodeljene. Z drugimi besedami, uporabnik bo videl le tiste naloge, ki jih potrebuje.

Po kliku na gumb "set scope for task" se vam odpre izdelava filtrov, ki jo vidimo na zgornji sliki.

V našem primeru filtre nastavimo na način prikazan na zgornji sliki. V prvem delu definiramo prikaz za osebo, ki je naredila nalogo, tako da filtru povemo naj pokaže vse naloge na katerih je uporabnik avtor. Potem dodamo drug filter in pazimo da med njimi izberemo pravilo ali (or). V drugem delu nastavimo filter, ki bo uporabniku prikazal vse naloge, ki so mu dodeljene.

acronx crm logotip
Kontaktni podatki
Acronx d.o.o., Barletova cesta 4N
1215 Medvode, SLOVENIJA
homeenvelopephone-handsetchevron-down