Začnite tukaj
Povezave na zunanje ponudnike
Osnovni moduli
Napredni moduli
Dodatni moduli
Administracija

Osnovni pregled

AcronX CRM je visoko prilagodljiva CRM platforma, zasnovana za zagotavljanje celovitega pregleda nad poslovanjem podjetja. Njegova prilagodljivost omogoča posameznim uporabnikom, da prilagodijo različne komponente glede na svoje specifične potrebe, s čimer izboljšajo uporabniško izkušnjo.

Ključne lastnosti in možnosti prilagajanja vključujejo:

 • Prilagajanje posameznih modulov: Module, kot so stranke, računi, potni nalogi itd., je mogoče prilagoditi z dodajanjem gradnikov (widgetov), kar omogoča izboljšano funkcionalnost.
 • Prilagajanje nadzorne plošče: Nadzorna plošča se lahko konfigurira tako, da prikazuje ključne podatke za poslovanje, kar pomaga pri upravljanju in odločitvenih procesih.
 • Prilagojena poročila: Na voljo je velik obseg podatkov za ustvarjanje prilagojenih poročil, ki ponujajo dragocene vpoglede za analizo poslovanja.
 • Prilagodljivi pregledi seznamov: Nastaviti je mogoče več pregledov za stranke, dokumente itd., kar omogoča hiter dostop do želenih informacij.
 • Prilagajanje izpisov: Izpise je mogoče enostavno prilagoditi z uporabo programa MS Word, kar omogoča personalizirano dokumentacijo.
 • Polja po meri: Dodati je mogoče polja po meri, kot so besedila, številke, spustni seznami, preklopniki in datumi, ki jih je mogoče dodati kateremu koli modulu, povezati med moduli in vključiti v izpise za resnično prilagojeno izkušnjo CRM.

Moduli za olajšanje poslovanja

 • Osnovni CRM: Vključuje vse bistvene module za upravljanje tako novih kot uveljavljenih podjetij, kot so celovit pregled strank, upravljanje izdelkov, ustvarjanje in potrditev ponudb, generiranje in fiskalizacija računov, prilagojena poročila, upravljanje nalog z opomniki in popoln administrativni nadzor.
 • Napredni CRM: Nadgrajuje osnovni CRM z nastavljivo nadzorno ploščo, prilagodljivim koledarjem za sledenje nalogam in načrtovanjem na podlagi ocen/ponudb, planerjem za upravljanje razpoložljivosti uporabnikov in ključnimi kazalniki uspešnosti (KPI) za zbiranje in prikazovanje podatkov.

Dodatni moduli

Ti se lahko dodajo glede na poslovne zahteve:

 • Potni nalogi: Preprost spletni vnos potnih nalogov, ki podpira neposredne stroške in dnevnice.
 • Upravljanje reklamacij: Pomaga pri nadzoru stroškov in izdanih materialov.
 • Prilagodljivi zemljevidi: Omogočajo pregled strank glede na lokacijo.
 • Modul priložnosti: Za zajemanje potencialnih strank, z možnostjo integracije spletnih obrazcev.

Povezovanje z zunanjimi ponudniki

AcronX trenutno omogoča integracijo s platformami, kot je SqualoMail za neposredno dodajanje strank na različne sezname in pošiljanje masovne pošte, ter WooCommerce za celovito e-trgovinsko integracijo.

Stranke v CRM-ju

Vsi podatki o stranki so zbrani na enem mestu -360 stopinjski pregled. Lahko si s pomočjo poljubnih polj zbirate in spremljate poljubne podatke, ki so osnova za nadaljnjo analizo.

Omogočena je hitra izdelava nalog (Taskov). Preko stranke lahko direktno izdelamo predračune, račune, avansne račune,.... Stranke dodajamo na mailing liste in preko urejevalnika dokumentov pripravimo izpise s dinamičnimi polji.

acronx crm logotip
Kontaktni podatki
Acronx d.o.o., Barletova cesta 4N
1215 Medvode, SLOVENIJA
homeenvelopephone-handsetchevron-down