Osnovni CRM paket

letno
mesečno
osnovni crm
Osnovni CRM
Popoln program za podjetnike
Cena licence
19,90€
/mesečno ob letni vezavi
Brezplačen preizkus
Program vsebuje
Izdelava računov
Pregled nad strankami
Nastavljiva izdelava dokumentov
Davčno potrjevanje računov
Pregled nad odprtimi postavkami
Poročila za računovodstvo
Digitalni podpisi na dokumentih
Prevzem z vplivom na zalogo
Povezava na Pantheon
osnovni crm
Osnovni CRM
Popoln program za podjetnike
Cena licence
24,90€
/mesečno
Brezplačen preizkus
Program vsebuje
Izdelava računov
Pregled nad strankami
Nastavljiva izdelava dokumentov
Davčno potrjevanje računov
Pregled nad odprtimi postavkami
Poročila za računovodstvo
Digitalni podpisi na dokumentih
Prevzem z vplivom na zalogo
Povezava na Pantheon
Navedenim cenam obračunamo še dodatni 22% DDV.
Ali je CRM primeren za vas

Ali je Acronx primeren za vas?

Acronx je primeren tako za mlada podjetja, ki so ravno začela svojo poslovno pot, kot za podjetja, ki imajo že utečeno poslovno logiko. Brez dvoma program nudi nekaj za vsakogar.

Program deluje po SAAS principu (program kot storitvena dejavnost) in tako kot ostala moderna SAAS podjetja tudi Acronx deluje popolnoma preko spleta. To pomeni, da uporabniki lahko dostopajo do njega od kjerkoli, iz katerekoli naprave in brez predhodnih namestitev programa. Edina potreba za uporabo je internetna povezava.
Osrednje funkcionalnosti programa so zasnovane kot kompleten CRM, z dodanimi funkcionalnostmi ERP-ja in implementirano poslovno logiko. Vse to je povezano v širok koncept, z veliko koristnimi funkcijami in tukaj je predstavljenih nekaj glavnih.
Računi in predračuni
crm račun
CRM omogoča izdelavo računov in avansov in ponuja fiskalizacijo preko FURS-a (davčno potrjevanje računov). Izpis računov je zelo preprost, saj se vse lahko naredi preko prednastavljenih samoizpolnjajočih osnutkov z enim samim klikom na gumb. To funkcionalnost omogočajo dinamična polja, ki so postavljena na osnutek. V primeru da želite generiran dokument dodatno urejati, to lahko storite preko Worda, ki je samodejno povezan s programom.
Preberi več -računiPreberi več -avansni računi
Podpisni modul
crm elektronski podpis
Podpisni modul je praktična funkcionalnost, ki deluje z roko v roki z računskim modulom. Z njegovo uporabo si lahko prihranite ogromne količine časa in denarja, saj lahko vse potrebne podpise začnete zbirati digitalno, tiskanje dokumentov pa postane stvar preteklosti.
Preberi več
Stranke
crm stranke
Modul omogoča preprosto organizacijo strankinih podatkov in hitro iskanje po bazi. Vanj shranimo podatke o stranki kot so osebne informacije, kontakti, aktivnost, naročila, računi, naloge in pripeti dokumenti. V primeru, da želite vpisati dodatne podatke za katere ni namenjenega posebnega prostora, lahko izdelate poljubna polja. Modul je tudi integriran z Bisnode-om, ki omogoča direkten prenos strankinih podatkov v Acronx preko vpisa davčne številke.
Preberi več
Ponudba
crm ponudbe
Modul ponudbe je namenjen izdelavi ponudb za stranke in prejemanje predplačil, brez izdelave formalnih dokumentov. Izdelava ponudbe je preprosta in hitra in ko imate dokument enkrat pripravljen, ga lahko pošljete naravnost do stranke preko integriranega mailing sistema.
Preberi več
Identi/produkti
crm identi
Modul identi je prostor za izdelavo in shranjevanje podatkov o produktih in storitvah, ki jih vaše podjetje ponuja. Izdelani identi hranijo podatke kot so splošne lastnosti, tehnične informacije, stroški nakupa, prodaja in zaloga. Določiš jim lahko vse cene, stroške in davke, ki jih zadevajo. Uporabljajo se lahko v vseh modulih, ki vsebujejo  polja s pozicijami (v vseh modulih, katerih namen je generiranje dokumentov).
Preberi več
Naloge
crm naloge
Modul naloge so ena najbolj širokih in povezanih funkcionalnosti programa. Ustvarijo se lahko praktično povsod, njihova uporabnost pa je velika in odprte narave. Uporabljate jih lahko v sodelovanju z obvestili in opozorili ter jih pošiljate naravnost strankam. Pošilja se jih lahko preko integriranega mailing sistema ali SMS sporočil.
Preberi več
Poročila
crm poročila
Modul poročila ponuja možnost izdelave poročil iz vseh podatkov shranjenih v Acronx-u. Težko boste našli orodje, ki je bolj koristno za komercialne oddelke podjetij, saj sta organizacija in preglednost podatkov najbolj dodelani funkcionalnosti programa.  
Preberi več
Seznam vseh funkcionalnosti

Niste prepričani da bi Acronx koristil vašemu podjetju?

Brezplačen preizkus
Brez vnosa kartice
acronx crm logotip
Kontaktni podatki
Acronx d.o.o., Barletova cesta 4N
1215 Medvode, SLOVENIJA
homeenvelopephone-handsetchevron-down