O nas

Zakaj izbrati nas?
Ker smo mlada, razvojno usmerjena ekipa.

Uspešni smo, ker smo povezana ekipa, kjer vsak član ekipe blesti na svojem področju. Ekipo Acronx sestavljamo strokovnjaki z več letnimi izkušnjami na področju sistemskih rešitev (Kubernetes, Docker), ekipa Backend programerjev, ki se poslužuje najnovejših tehnologij, ekipa Frontend programerjev, ki skrbi za dobro uporabniško izkušnjo, strokovnjaki na področju MS SQL, ki nam omogočajo povezavo na zunanje MS baze ter povezave na vaše lokalne strežnike, razvijalci, oblikovalci spletnih strani in nepogrešljiva ekipa podpornikov, ki vam je kot pomoč na razpolago 24/7.
acronx crm logotip
"S pomočjo medsebojnega sodelovanja smo kot ekipa ustvarili vrhunski produkt, ki se prilagaja vam in vašemu podjetju."
spletna-varnost
Z nami ste varni
Ni vam potrebno skrbeti za varnost vaših podatkov. Acronx gostuje v najsodobnejših data centrih podjetja SRC, ki so že dolgoletni strokovnjaki na področju IT tehnologije. Acronx je postavljen v najsodobnejše informacijsko okolje, ki je osnova vseh velikih podjetij, kot sta Google in Facebook.
Optimizirano delovanje
Uporablja okolje Kubernetes, ki omogoča, da več kontejnerjev združujemo v funkcionalne celote. To je osnova, ki nam omogočen zelo učinkovit in preprost postopek za povečanje zmogljivosti aplikacije z dodajanjem instanc kontejnerjev, tam kjer je potrebna večja zmogljivost glede na izmerjeno breme.
Kubernetes
Pridružite se nam
Sistem je robustno zasnovan, postavljen v najnovejše okolje (Kubernetes) in podprt z mlado ter ambiciozno ekipo.

Če še niste prepričani, da je Acronx prava izbira za vas se lahko posvetujete z našo podporo ali preizkusite brezplačno različico.

Mi poskrbimo za stabilen CRM sistem, da se vi lahko brez skrbi ukvarjate z vašim poslom.
acronx crm logotip
Kontaktni podatki
Acronx d.o.o., Barletova cesta 4N
1215 Medvode, SLOVENIJA
homeenvelopephone-handset