Začnite tukaj
Povezave na zunanje ponudnike
Osnovni moduli
Napredni moduli
Dodatni moduli
Administracija

Registracija

Registrirajte se TUKAJ ali preko povezav na naši spletni strani.

Povezava vas pelje na licenčni del Acronx programa, kjer vnesete svoje osnovne podatke kot so ime, mail, država, telefonska številka in geslo. Izbira pravilne države je zelo pomemben korak saj bo kasneje vplivala na obračun davka pri nakupu licenc. Pazite tudi pri izbiri gesla, ker ga kasneje ni možno ponastaviti dokler ni izveden postopek prve prijave v CRM podjetja.

Vnesite podatke in obkljukajte polje, da se strinjate s pravili in pogoji poslovanja in kliknite na register.

Program vas obvesti o uspešni registraciji in na mail boste prejeli nadaljnja navodila za prvo prijavo v licenčni modul.

V vašem poštnem odjemalcu odprite mail ki ste ga prejeli od "registration@acronx.com". V njem boste našli gumb na katerem piše "click here to activate your account". Kliknite nanj in vaš račun bo aktiviran.

Nadaljujete na vaš prvi vpis, kliknite na "To Login" (hitra povezava do logina se vam pokaže po aktivaciji računa). Vpišite se z vašim mailom in geslom, ki ste ga nastavili ob registraciji in prispeli boste v licenčni del Acronx programa.

Tu ustvarite CRM program vašega podjetja. Izdelava se začne s klikom na gumb »Start here«. Odpre se vam nastavitev vašega CRM programa. Tukaj boste izpolnili osnovne podatke o vašem podjetju, povezali zunanje baze podatkov, dodali zunanje programe, izberete licenčni načrt in izvedete plačilo.

Izpolnjevanje vseh dodatnih možnosti ni obvezno. Program bo deloval tudi v primeru da izpolnite le osnovne podatke podjetja in izberete BREZPLAČEN PREIZKUS - FREE VERSION.

NI potrebe po vnosu kreditne kartice.

Pri izpolnjevanju "Basic data" bodite pozorni na ime, ki ga boste izbrali CRM programu svojega podjetja. To ime se bo izpolnilo v spodnjem polju "application URL".

URL programa pozneje ni več možno spreminjati! Ime naj bo kratko in enostavno.

Primer: apple.acronx.com, intel.acronx.com, union.acronx.com, podjetje.com,...

"Application URL" se uporablja za dostopanje do CRM programa vašega podjetja.

Ob prispretju do konca postopka kreacije novega CRM programa za vaše podjetje, kliknite na gumb create tenant. Verjetno boste morali počakati 10-20 sekund da se Crm vašega podjetja ustvari.

Ob zaključku postopka lahko dostopate do Crm programa preko linka, ki ste ga izbrali.

acronx crm logotip
Kontaktni podatki
Acronx d.o.o., Barletova cesta 4N
1215 Medvode, SLOVENIJA
homeenvelopephone-handsetchevron-down