CRM Blog

Povečajte profit svojega podjetja preko optimizacije in digitalizacije poslovnih procesov

Za podjetja v današnjem času je postalo zelo pomembno da stalno spremljajo trg, konkurenco in tehnološke novitete, ter s pomočjo zbranih informacij delajo hitre in učinkovite odločitve za izboljšanje svojega položaja.

Read More
Kako izvajati poslovno strategijo, ki je osredotočena na stranke

Podjetja se zavedajo dejstva, da postajajo poslovne strategije, ki postavljajo stranke v center pozornosti neizogibne.

Read More
Pomembnost dobro organiziranih podatkov v CRM sistemu

Podjetja tega časa se razvijajo in prilagajajo novim okoljem v poslovnem svetu, ki se spreminjajo zaradi napredka v informacijskih tehnologijah.

Read More
Acronx: Dinamični in prilagodljiv koncept

Pri oblikovanju Acronxa je bila naša ekipa osredotočena na to, kako izdelati poslovni program, ki bi bil lahko prilagodljiv najrazličnejšim panogam in ponuja večino temeljnih funkcionalnosti, ki jih podjetja uporabljajo v vsakdanjem procesu.

Read More
Kako izdati račun vašim strankam

Izdajanje in knjiženje računov je obvezen del poslovanja za vsakega lastnika S.P-ja ali podjetja. In četudi je tak način poslovanja pri nas že več let nekaj tako splošnega, kot jutranja kavica, veliko podjetnikov še danes nima poenotenega in učinkovitega sistema za izdajo računov.

Read More
Kako ustanoviti S.P.

Odgovor je enostaven in težaven hkrati, saj se S.P lahko brez znanja naredi preko nekaj enostavnih korakov in vodi s pomočjo zunanjih računovodskih servisov. Po drugi strani pa se splača razumeti postopke ustanovitve in obveznosti, ki pridejo z vodenjem S.P-ja in jih za vas opravlja računovodski servis.

Read More
acronx crm logotip
Kontaktni podatki
Acronx d.o.o., Barletova cesta 4N
1215 Medvode, SLOVENIJA
homeenvelopephone-handset