CRM za WooCommerce

CRM za WooCommerce je rešitev za vas. Preprosto kot še nikoli do sedaj. Povežite svojo WooCommerce trgovino z Acronxom in začnite prodajati.
Acronx for woocommerce 2

Se vam mudi začeti s prodajo?

Popolna integracija z WooCommerce trgovino
Izdelovanje in pošiljanje ponudb
Sledenje paketom in informiranje strank
Orodje za analizo
Povezava na sistem za pošiljanje mailov
Pripravljeno za takojšen začetek prodaje
Z našim sistemom vam ne more spodleteti
Zagotavljamo uporabnost in fleksibilnost sistema
Začnite brezplačen preizkus
Brez vnosa kartice
Zaupa nam veliko podjetij
mystella logo
4 tace zvesta stranka acronx sistema
Logo Virogan stranka Acronx

Fiskalizacija in računi za WooCommerce

Davčno potrjevanje in računi
Davčno potrjevanje je obvezen del spletne prodaje v določenih državah. Na podlagi tega smo davčno potrjevanje vključili v naš sistem. Potrjevanje računov se izvede, ko izdelate in potrdite račun.
CRM in sistem za pošiljanje paketov
Sistem podpira povezavo do številčnih kurirskih služb. Vse kar morate storiti je izbrati ponudnika, priskrbeti vse potrebne podatke kurirske službe in sistem je pripravljen na tiskanje nalepk in sledenje paketom.

Vse informacije o integraciji z WooCommercem

CRM za Woocommerce vam omogoča popolno upravljanje z vašim podjetjem. Pridobili boste vse funkcionalnosti, ki jih ima spletna trgovina woocomerce. Povezava je »realtime«, kar pomeni da ni nobenega zamika pri prenosu podatkov. S povezavo Woocommerce trgovine boste pridobili celoten pogled nad poslovanjem saj so poročila in nadzorne plošče poljubno nastavljive. CRM omogoča direktno povezavo na zunanji sistem za pošiljanje masovne e-pošte SQUALOmail, ki vam omogoča izdelavo targetiranih mailing list na osnovi podatkov, ki jih spremljate v CRM programu.
Produkti in stranke
Fiskalizacija in računi
Nadzor in pošiljanje paketov
Omogoča vam urejanje artiklov preko CRM sistema. Pridobili boste na hitrosti urejanja in preglednostjo nad podatki. Osnovne funkcije CRM-ja vam omogočajo zelo dobro filtracijo, nastavitev filtrov po vaši izbiri in celoten pregled nad artikli preko poročil. Možno je urejanje, dodajanje več vrst artiklov, kontrola nad davkom, ceno, opisi, kategorijo, atributi, slikami,… Gibanje zalog lahko spremljate preko poročil in nadzornih plošč, ki so del CRM-ja

Stranke so zelo pomemben člen pri prodaji. CRM za Woocommerce vam sedaj omogoča 360 stopinjski pregled nad stranko. Vodi stranke, ki si izdelajo uporabniški račun in tudi stranke, ki preko vaše spletne trgovine kupijo kot »GUEST« - gost in ne naredijo svojega uporabniškega računa. Stranke in nakupe sistem združi preko njihovega e-naslova in vam s tem zagotovi celotno zgodovino nakupov in drugih interakcij s stranko. To so zelo pomembni podatki, ki jih lahko uporabite v »targetiranem« marketingu. Strankam je v CRM-ju za Woocommerce možno dodati tudi polja po meri kjer vodite še dodatne podatke in z njimi nadgradite vaše analize.
Fiskalizacija oz. davčno potrjevanje računov na FURS je zelo pomemben člen pri prodaji preko spletne trgovine. Na osnovi tega smo vam omogočili celoten sistem, ki vam bo omogočil izdajo računov z vključeno fiskalizacijo. Potrjevanje računov je izvedeno avtomatsko in to za plačilna sredstva, ki jih vi določite.

Pomembna prednost sistema Acronx je v tem, da lahko izdajamo račune v lokalnem jeziku kupca. Urejanje in dodelava izpisa računa je zelo enostavna saj je zasnovan na osnovi MS Word urejevalnika besedil. Račune si lahko uredimo po lastni želji in jih prevedemo v različne jezike.

Pri prodaji preko ponudbe in prejetjem bančnega nakazila, nam CRM avtomatsko ustvari dokument, nanj doda QR kodo za hitro plačilo (slikaj in plačaj) in jo skupaj s potrditveno e-pošto o nakupu pošlje stranki. Predračune ravno tako oblikujemo z MS Word urejevalnikom besedila
Vsa naročila, ki jih prejmemo v spletno trgovino Woocommerce so istočasno vidna v CRM sistemu. Naročila so sinhronizirana dvosmerno – popravek v woocommercu se prenese v Acronx CRM in obratno. Za potrjevanje/spreminjanje statusa naročil sedaj lahko skrbimo v CRM sistemu, ki je preglednejši predvsem pa veliko hitrejši kot spletni vmesnik trgovine.

Sistem podpira več kurirskih služb. Vi se samo odločite katero hitro pošto boste izbrali, vnesete zahtevane podatke kurirja in že je sistem pripravljen za tiskanje nalepk in celotno spremljanje paketa. Strankam avtomatsko pošljemo e-mail z sledilno številko in kontaktnimi podatki kurirja. Imate tudi možnost pošiljanja paketov preko različnih dostavnih služb – naročilo lahko pošljete preko kurirja, ki ima boljše pogoje glede na vsebino paketa.

Za spodaj naštete dostavne službe vam nudimo celoten sistem za tiskanje nalepk in »tracking« (sledenje) paketa. Ker imamo implementirano celotno sledenje poštnim pošiljkam, je na osnovi tega izdelano tudi avtomatsko obveščanje strank o prevzemih in spremembah statusa naročila. Na osnovi sledenja je izvedeno tudi avtomatsko zapiranje naročil ob prevzemu paketa.

CRM podpira tudi obveščanje preko SMS sporočil in e-pošte za nedostavljene oz ne prevzete pakete s strani stranke. V primeru, da stranka ne prevzame paketa si lahko v CRM za Woocommerce nastavite sekvence, ki se izvedejo v tem primeru (po določenem času pošlji sms ali pošlji e-pošto).

Podprti so tudi slovenski fullfilment centri, ki bodo povezani z vašo spletno trgovino in vam tako omogočili takojšen prenos podatkov.
Kurirske službe s katerimi že sodelujemo
integracija z pošto slovenijecrm za tiskanje gls nalepkcrm za tiskanje dpd nalepk
Še vedno niste prepričani?
Popolna sinhronizacija z Woocommerce
Celoten pogled nad poslovanjem
Pošiljanje prilagojenih e-sporočil
Urejanje artiklov
Povezava na SQUALOmail mailing sistem
360 stopinjski pregled nad stranko
Pregled nad zgodovino nakupov
Enostavno filtriranje za up sale
Podprta VEM davčna ureditev
Povezava z fullfilment centri v SLO
Fiskalizacija računov
Enostavno urejanje predlog dokumentov
Tiskanje dostavnih nalepk
Sledenje pošiljkam in obveščanje
Obveščanje o ne prevzetih paketih
Preizkusite najboljšo rešitev na trgu!
Brezplačen preizkus
Hitro in enostavno
Brez obveznosti
40 dni povsem brezplačno
Brez potrebe po vnosu kartice
acronx crm logotip
Kontaktni podatki
Acronx d.o.o., Barletova cesta 4N
1215 Medvode, SLOVENIJA
homeenvelopephone-handset