Fiskalizacija/davčno potrjevanje

Obvezen del izdaje računov
Davčno potrjevanje je postopek potrjevanja izdanih gotovinskih in kartičnih računov, s strani države. V sloveniji se postopek v praksi uporablja že nekaj let in je obvezen del poslovanja pri teh vrstah plačil.

Nastavitve

Nastavitev poslovnega objekta
Vnos avtoriziranih uporabnikov
Vnos elektronskih naprav
Generacija internega akta
Izdaja fiskaliziranih računov

Podroben opis modula

Neupoštevanje davčnega potrjevanja je v Sloveniji kaznivo dejanje, ki se lahko kaznuje z globo. Zato je potrebno biti pri izdaji računov še posebno previden, saj so to iz vidika države pomembni uradni dokumenti, ki morajo biti izdelani z vsemi zahtevanimi podatki, različni pogoji ob izdaji pa zahtevajo različne formalne postopke overitve. Iz tega razloga vam Acronx CRM ponuja pomoč pri izdelavi le teh. Acronx vam bo sam izdelal dokumente, preveril ali vsebujejo vse pomembne podatke in vas opozoril na možne pomanjkljivosti. Z njegovo uporabo, je možnost izdaje nepopolnega dokumenta skorajda nemogoča.
Iz tega razloga vam Acronx CRM ponuja pomoč pri izdelavi le teh. Acronx vam bo sam izdelal dokumente, preveril ali vsebujejo vse pomembne podatke in vas opozoril na možne pomanjkljivosti. Z njegovo uporabo, je možnost izdaje nepopolnega dokumenta skorajda nemogoča.
Pregled na vnesenimi podatki

Preizkusite modul v sklopu Acronx CRM sistema

Brezplačen preizkus
Navodila
acronx crm logotip
Kontaktni podatki
Acronx d.o.o., Barletova cesta 4N
1215 Medvode, SLOVENIJA
homeenvelopephone-handset