Izdelava dokumentov iz predlog

Poslovite se od ročnega pisanja dokumentov
S pomočjo generiranja dokumentov iz predlog boste prihranili ogromno časa in denarja. Generiranje, ki ga ponujamo je zelo dovršeno saj uporablja sistem variabilnih polj. To so polja, ki se samodejno izpolnijo s podatki, ki jih potrebujemo. S pomočjo našega programa boste lahko izdelali celoten dokument z enim samim klikom na gumb.

Prednosti modula

Knjižnica predlog
Urejanje s pomočjo MS Worda
Variabilna polja
Izdelava lastnih predlog
osnutek dokumenta z dinamičnimi polji

Tehnične podrobnosti modula

Predloge lahko ustvarimo za skoraj vse module. Z njihovo uporabo se izognemo ročnemu pisanju obveznih dokumentov.

Ustvarjanje novih predlog je preprosto za izdelavo dinamičnih polj pa je potrebno malo znanja o programu. V urejevalnik predlog uvozimo Word dokument, ki vsebuje dinamična polja. Predlogo poimenujemo, ji dodelimo kategorijo, določimo, kje se bo uporabljala in definiramo dovoljene oblike izvoza. Za variabilna polja moramo v dokument postaviti besedilo s pravilno sintakso. Variabilna polja so polja v predlogah dokumentov, ki s pomočjo posebne sintakse programu naročijo, kateri podatek naj vnese na njihovo mesto. Predlogo nato lahko shranimo in jo začnemo uporabljati.

Ustvarjeno predlogo lahko urejamo preko Worda. Urejamo lahko tako podatke kot dinamična polja s spremenljivimi podatki, ki so različni glede na posamezni dokument. Paziti moramo le da jih pustimo v pravilnem zapisu, ker v nasprotnem primeru podatek ne bo viden.
osnutki dokumentov prihrani cas

Preizkusite modul v sklopu Acronx CRM sistema

Brezplačen preizkus
Navodila
acronx crm logotip
Kontaktni podatki
Acronx d.o.o., Barletova cesta 4N
1215 Medvode, SLOVENIJA
homeenvelopephone-handset