Dodatna polja v CRM

Prilagodite CRM glede na svoje potrebe
Ste v svoje podjetje že poskusili implementirati CRM in ugotovili, da preprosto ne more zagotoviti vnosa vseh potrebnih podatkov? No, ne iščite več, ker je Acronx zelo prilagodljiv CRM program. Z njim lahko shranjujete podatke v različnih oblikah in jih kombinirate s pred pripravljenimi moduli. Ustvarite lahko lastna polja s posebnimi pravili in umestitvami. Ustvarite in uredite lahko postavitve, prilagojene poteku dela v vašem podjetju.

Prednosti modula

Povezana polja po meri
Preklapljanje med nastavljenimi postavitvami
Prilagodljivost postavitev
Ustvarjanje polj po meri
Ustvarjanje lastnih šifrantov
Dinamičnost in prilagodljivost
sestava za crm

Tehnične podrobnosti modula

Šifranti
Proces oblikovanja se začne z orodjem za šifrante, s katerim lahko ustvarimo lastne šifrante. Šifranti predstavljajo tabelo z vsebino, namenjeno uporabi v poljih po meri. Uporabni so za področja s ponavljajočimi se in omejenimi odgovori. Najpomembnejša prednost je prihranek časa pri izpolnjevanju obrazcev.
primer šifranta
polja po meri
Polja po meri
Poljubna polja lahko ustvarimo v skupini in jih uporabljamo v skoraj vseh modulih.
Polja lahko napolnimo z besedilom, celimi števili, decimalkami, šiframi iz šifranta, oznakami ali datumi.
Acronx ponuja tudi možnost ustvarjanja polj po meri, povzetih iz zunanjih programov, kot je na primer Bisnode. Ta polja se izpolnijo samodejno.
Postavitve po meri
Postavitve po meri so zadnji korak pri uporabi polj po meri. Z njihovo pomočjo lahko v vsakem modulu postavite lastne ureditve. Sami si lahko izberete katera polja potrebujete na postavitvi. Določite lahko tudi kje bodo izbrana polja postavljena in koliko prostora bodo zasedala.
gradnja postavitve
acronx crm logotip
Kontaktni podatki
Acronx d.o.o., Barletova cesta 4N
1215 Medvode, SLOVENIJA
homeenvelopephone-handset