Acronx: Optimalni CRM in poslovni sistem za mala in srednje velika podjetja

Acronx je prepoznan kot vodilni CRM in poslovni sistem za mala in srednje velika podjetja. Zasnovan je za optimizacijo poslovnih procesov in vključuje učinkovito zasnovane module, ki podpirajo oddelke za marketing, prodajo in operacije.

Prednosti za marketing

Acronx se odlikuje v upravljanju odnosov s strankami. Podjetja lahko shranijo obsežne podatke o strankah, vključno z osebnimi podatki, kontaktnimi informacijami, pripadnostmi in statusom. Dodajanje novih strank je preprosto, bodisi z neposrednim vnosom v bazo podatkov ali z odzivanjem na prihajajoče priložnosti, kar omogoča nadaljnje sodelovanje. Sistem omogoča enostaven dostop do vseh dokumentov, povezanih s stranko, vključno z slikami in drugimi prilogami prek pripomočka za medijske datoteke. Ta bogata baza podatkov omogoča ciljno usmerjene marketinške kampanje, avtomatske sezname za pošiljanje novic in osebno prilagojene ponudbe, vse z namenom povečanja angažiranosti strank. Poleg tega robustna orodja za poročanje sistema omogočajo pridobivanje uporabnih vpogledov iz podatkov o strankah.

Finančna orodja

Finančni oddelek ima velike koristi od funkcionalnosti ustvarjanja dokumentov, ki jih nudi Acronx. Uporabniki lahko brez težav generirajo različne dokumente, kot so naročila, računi (vključno z davčno potrjenimi, kot zahtevajo nekatere regije), dobavnice, računi, dokumentacija o dobavi, reklamacije in predračuni. Ti dokumenti niso samo shranjeni v sistemu, ampak se lahko ustvarjajo z uporabo prilagodljivih predlog in se neposredno pošiljajo strankam, kar poenostavlja proces izdajanja računov.
hairdresser uses reminders

Operativna učinkovitost

Operativni oddelek bo našel modul za naloge še posebej koristen. Omogoča ustvarjanje in dodeljevanje nalog zaposlenim, pri čemer jih povezuje s specifičnimi strankami. Obvestila, povezana z nalogami, je mogoče nastaviti, da opozarjajo zaposlene in stranke ob določenih časih ali intervalih, kar zagotavlja, da so vsi obveščeni in vključeni. Sistem vključuje tudi koledar za spremljanje nalog in naročil, ki ponuja prilagodljive poglede za organizacijo podatkov kronološko. Dodatno modul za načrtovanje pomaga spremljati naloge glede na čas in dodeljenega zaposlenega.

Prilagodljive nadzorne plošče

Acronx ponuja zelo prilagodljive nadzorne plošče, ki prikazujejo ključne podatke preko grafov, tabel, drevesnih zemljevidov in poudarjenih kartic. Ta vizualna orodja zagotavljajo vpoglede na prvi pogled, ki so ključni za strateško odločanje.
reports-for-CRM-Acronx-graph
Z obsežnimi funkcijami in intuitivnim dizajnom Acronx izstopa kot idealen CRM in poslovni sistem za mala in srednje velika podjetja, saj omogoča izboljšano produktivnost in zadovoljstvo strank.
acronx crm logotip
Kontaktni podatki
Acronx d.o.o., Barletova cesta 4N
1215 Medvode, SLOVENIJA
homeenvelopephone-handset