Vodenje priložnosti v CRM sistemu

Izkoristite vsako priložnost na katero naletite
Ko podjetje zaživi in vanj začne prihajati veliko število naročil, sledenje vsem tem naročilom kaj kmalu postane resen izziv.  Hitro se nam zgodi, da nehote pozabimo na katero stranko in jo tako izgubimo za vedno. Pri tem problemu vam na pomoč priskoči naš modul s katerim boste imeli imeli nadzor nad vsemi priložnostmi in njihovimi podrobnostmi.

Prednosti modula

Enostaven zajem podatkov
Pregled nad priložnostmi
Kategorizacija priložnosti
Dodeljevanje nalog opravil zaposlenim

Podroben opis modula

Zbiranje podatkov
V modul Priložnosti se beležijo podatki o strankah, zbrani iz različnih virov (spletne strani, telefon, pogovori, pošta, maili…). Pridobljeni podatki v elektronski obliki se lahko samodejno zbirajo in shranjujejo preko spletnih form.
Modul Priložnosti je odlično orodje za shranjevanje podatkov in organiziran pristop k komunikaciji s stranko.
Prenos podatkov med moduli
Modul priložnosti ima širok spekter uporabnosti, saj se povezuje z ostalimi moduli v Acronxu. Preko njega lahko usvarite nove stranke, naročila, opravila in račune.
poročila, lahko branje podatkov
Uporaba modula priložnosti za analize
Modul Priložnosti je izredno uporaben pri analizi poslovnih procesov.
Z njegovo analizo pridobimo različne podatke o uspešnosti poslovanja, ki se kažejo preko številnih kazalnikov. Izračunamo lahko stopnjo zadrževanja (»retention rate«) in ugotavljamo vzrok neuspešne prodaje pri potencialnih strankah. Spremljamo uspešnost posameznih zaposlenih in na podlagi ugotovitev izvajamo različne ukrepe, kot je na primer nagrajevanje z bonusi, dodatno izobraževanje in podobno. Za marketing so dobrodošle analize o najučinkovitejših virih pridobivanja strank, kar prispeva k racionalnemu financiranju marketinških aktivnosti.

Preizkusite modul v sklopu Acronx CRM sistema

Brezplačen preizkus
Navodila
acronx crm logotip
Kontaktni podatki
Acronx d.o.o., Barletova cesta 4N
1215 Medvode, SLOVENIJA
homeenvelopephone-handset