Izdelava računov v CRM sistemu

Napredno generiranje računov
Izdaja računov je pomemben del vsakega poslovanja. Z Acronx-om tako dobite mini ERP program, ki vam omogoča izdajanje računov, pošiljanje preko e-pošte, izpis na vam prilagojene predloge, direktno izdelavo reklamacije, spremljanje plačil in še veliko več.

Prednosti modula

Izdelava računov
Davčno potrjevanje
Neposredno pošiljanje prejemnikom
Stornacija računov
invoice-main-image

Tehnične podrobnosti modula

Izdelava računa
Modul je osnovna funkcija. V njem lahko ustvarite račune, jih shranite in pošljete strankam. Nastavite lahko poljubno samodejno številčenje dokumentov, dodate polja po meri, podvajate dokumente, dodajate digitalne podpise, dokumente neposredno pošiljate prejemnikom, prilagate datoteke... Modul Računi je povezan z ostalimi moduli, tako se že pridobljeni podatki prenašajo in uporabijo, kjer jih potrebujete. Edino dodatno urejanje, ki vam na koncu preostane je dodajanje produktov in storitev na postavke. Dodajanje pozicij je zelo enostavno in je podprto z več cenovnimi razredi + različnimi stopnjami popusta. Lahko izdelamo podvojene dokumente. Podprta je tudi stornacija, če je to potrebno.

Predloge računov
Predloge prihranijo ogromno časa, saj bi bilo vsakokratno ročno ustvarjanje dokumenta preveč zamudno. Postopek uporabe je precej preprost. Za osnutek se lahko uporabi katerikoli račun, ki se mu doda variabilna polja in naloži med predloge. Izpis je poljubno nastavljiv in ga enostavno preko MS Worda sami prilagodite vašim potrebam. Na dokumentu kot je dobavnica, ki jo generiramo preko modula računi imamo možnost dodajanja elektronskega podpisa.

Fiskalizacija
Poskrbljeno je za fiskalizacijo računov in VEM ureditev, saj se program povezuje s potrebnimi institucijami. Z uporabo Acronxa je ustvarjanje računov preprosto in v skladu z zakonodajo.
Furs

Preizkusite modul v sklopu Acronx CRM sistema

Brezplačen preizkus
Navodila
acronx crm logotip
Kontaktni podatki
Acronx d.o.o., Barletova cesta 4N
1215 Medvode, SLOVENIJA
homeenvelopephone-handset