Učinkovito upravljanje nalog oz. opravil znotraj podjetij
V sodobnem poslovnem svetu je ključnega pomena, da podjetja razvijejo učinkovit sistem za izdelavo in razdeljevanje nalog med zaposlenimi. Ta sistem mora omogočati hitre in enostavne dodelitve nalog, pa tudi podroben pregled nad opravljenimi deli. Kljub nujnosti takšnega sistema, je na trgu trenutno malo koristnih rešitev, ki so bodisi zelo drage ali pa ne ustrezajo vsem potrebam podjetij.
Predstavitev Acronx CRM
Na srečo obstaja Acronx CRM, ki vključuje zelo dovršen modul za opravila, prilagojen sodobnim poslovnim zahtevam. Ta sistem omogoča izdelavo opravil z možnostjo nastavitve naslova, opisa, datuma nastanka, datuma izvedbe, statusa in pomembnosti opravila. Ena pomembnejših funkcij na tej točki je dodelitev odgovorne osebe na katero se opravilo veže. Ko so osnovni podatki opravila vpisani, sistem ponudi dodatna orodja, kot je orodje za povezovanje, ki pomaga pripeti vse povezane stranke, uporabnike in dokumente, ki se nanašajo na opravilo. Modul prav tako ponuja orodje opomnik, ki omogoča nastavitev preprostih in kompleksnih opomnikov, poslanih preko e-pošte ali SMS sporočil, na podlagi prednastavljenih predlog. Opomniki se lahko pošiljajo zaposlenim, ki so pripeti na opravilo v CRM sistemu ter strankam, ki so dodane v orodje za povezovanje.
Primer uporabe v frizerskem salonu
Za boljše razumevanje prednosti Acronx CRM si oglejmo primer frizerskega salona. S pomočjo modula za opravila lahko salon enostavno dodeli naloge svojim frizerjem, kot so termini strank, priprava delovnega prostora ali vzdrževalna dela. Vsako opravilo se zabeleži z vsemi potrebnimi podatki in je vidno vsem udeleženim v procesu. Opomniki zagotavljajo, da se nobena pomembna naloga ne spregleda, kar pripomore k boljši organiziranosti in zadovoljstvu strank. To ne samo da izboljša učinkovitost dela, ampak tudi pomaga voditi evidenco storitev in optimizirati operativne procese. Seveda se hkrati opomniki lahko nastavijo tudi za opominjanje strank, da le te ne pozabijo na svoje termine ali pa jih potrdijo.
hairdresser uses reminders
acronx crm logotip
Kontaktni podatki
Acronx d.o.o., Barletova cesta 4N
1215 Medvode, SLOVENIJA
homeenvelopephone-handset