Acronx: Dinamičen in prilagodljiv koncept

Pri oblikovanju Acronxa je bila naša ekipa osredotočena na izdelavo poslovnega programa, prilagojenega najrazličnejšim panogam in s ponudbo večino temeljnih funkcionalnosti, ki jih podjetja uporabljajo v vsakdanjem procesu. Zato smo programsko opremo oblikovali okoli treh prilagodljivih funkcionalnosti (šifranti, polja po meri in postavitve po meri, preberi več), integracijo z zunanjimi ponudniki (Bisnode, Pantheon, WooCommerce, Shopify, Squalomail... ) in možnostjo izdelave ter implementacije popolnoma novih modulov za podjetja strank (preberi več).
Acronx v trgovini
Acronx at mechanic workshop
Acronx na recepciji
Tukaj si lahko ogledamo 3 prilagodljive funkcionalnosti. To so posamezni segmenti programa, vključeni v osnovno verzijo, ki omogočajo nastavljanje lastnih funkcionalnosti.
Šifranti
Postopek načrtovanja se lahko začne z orodjem za šifrante, s katerim lahko kupec ustvari lastne. Šifranti so tabela z vsebino, namenjena uporabi v poljih po meri. Na splošno so zelo uporabni za polja s ponavljajočimi se in omejenimi odgovori. Njihova primarna prednost je zmanjšanje časa, ki se uporablja za izpolnjevanje obrazcev.
Polja po meri

Polja po meri lahko ustvarite kot skupino in jih lahko uporabljate v skoraj vseh modulih. Ta funkcija ustvari možnost za dodajanje funkcionalnosti programu.
Oblikovana so tako, da se polnijo z besedilom, celim številom, decimalkami, izbire (npr. iz šifrantov), izbire (npr. da/ne) ali datumom.
Acronx ponuja tudi možnost ustvarjanja polj po meri, ki se polnijo z podatki iz zunanjih programov, kot je npr. bisnode. Ta polja se izpolnijo samodejno.
Postavitve

Nazadnje, ko so pripravljeni vsi šifranti in polja po meri, se lahko ustvari postavitev.
Postavitve so ustvarjene za določene module, kjer jih je mogoče uporabiti. Pozicioniranje polj je popolnoma dinamično in jih je možno razporejati po želji.
Uporaba osnovnih prilagodljivih funkcionalnosti je precej preprosta, kljub temu pred novo postavitvijo priporočamo pregled navodil. V kolikor potrebujete napredne prilagoditve, pred uporabo preverite video navodila, ki so pripravljena za posamezne funkcionalnosti.
acronx crm logotip
Kontaktni podatki
Acronx d.o.o., Barletova cesta 4N
1215 Medvode, SLOVENIJA
homeenvelopephone-handset