Vodenje reklamacij v CRM sistemu

Odpiraj primere in jih rešuj
Z modulom reklamacije imamo celovit nadzor nad prijavo in reševanjem reklamacij. Reklamacijo lahko ustvarimo direktno iz računa ali jo preprosto vnesemo ročno in povežemo na račun. Zelo pomembno je, da pri tem modulu smiselno uredimo statuse in bomo tako na tekočem glede reševanja in zaključka reklamacije.

Prednosti modula

Vse reklamacije na enem mestu
Shranjevanje komunikacij s strankami
Enostaven dostop do podatkov povezanih z reklamacijo
reclamation module acronx solve reclamations

Podroben opis modula

Modul Reklamacije je eden izmed dodatnih modulov. Nudi možnost zbiranja reklamacij vseh strank na enem mestu. V modulu je shranjena celotna komunikacija med stranko in podjetjem ter drugi podatki v zvezi z reklamacijo. Prednost modula je v učinkovitem nadzoru nad reševanjem reklamacij in analiziranju podatkov o reklamacijah.

Podatke o reklamacijah se vnaša ročno, komunikacija s stranko pa se lahko samodejno prenese preko e-pošte. Vsa komunikacija se v modulu samodejno shrani. Poleg komunikacij se shranjujejo tudi vsi dokumenti iz drugih modulov, ki so povezani z reklamacijo in datoteke, ki si jih izmenjujeta podjetje in kupec.

V reklamacije si v postavitvi dodamo gradnik za datotečni sistem v katerem so zbrane slike poškodovanega izdelka in slike pridobljene na terenu.

Prednost, ki jo ponuja modul reklamacij je povezljivost z opravili preko katerih lahko obveščamo tako stranko kot servisno službo. Modul nam tudi avtomatsko izračunava garancijski rok glede na datum računa.
Izpis si prilagodimo svojim potrebam ali potrebam servisne službe. Na koncu nam lahko stranka preko podpisnega modula podpiše zaključek reklamacije.

Preizkusite modul v sklopu Acronx CRM sistema

Brezplačen preizkus
Navodila
acronx crm logotip
Kontaktni podatki
Acronx d.o.o., Barletova cesta 4N
1215 Medvode, SLOVENIJA
homeenvelopephone-handset